Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

ürkü amerikan bar yardımıyla içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Erdemli sıcaklıkta genleşerek bapnın kötü ve yalım yalıtımını katkısızlar. Yaylı menteşe, Kapının kendi kendine kapanmasını sağlamlar, yangın bapları dâhilin önemli bir aksesuardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah allıkıyoruz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Özellikle duygun ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Umum Binaları: Halk binaları, ekseriyetle tıknaz olarak insanoğluın bulunduğu ve müstacel gidiş tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi derunin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın başlangıçladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kanatlar içre müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi yangın kapısı bulunur. Panik bar ivedili gestalt simultane bapnın mümkün olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yönlü paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Kullanılan kapı fitili derunin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Göreceksiniz ki bu not mualla nitelikli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim yangın kapısı firmamızdır.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın Yangın çıkış kapısı istanbul bapsına gereğince çok daha âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Report this wiki page